Ons verhaal

Na de opening van ons eerste restaurant in Haren hebben we besloten om nog een restaurant te openen in Groningen. Dit om ook de Groningers net buiten de grachten het genot van de Indiaase keuken aan te bieden.

zie gehele menukaart

Reserveer hier om er zeker van te zijn dat we een plekje voor u hebben.

Mocht u met een grotere groep willen komen neem dan a.u.b telefonisch contact op via 050-2042250

Pierre

“Voor ons de eerste keer dat we Indiaas aten. Zelden zo lekker gegeten. Kregen allerlei suggesties aangereikt en mochten ook wat dingen uitproberen. Alles zo heerlijk gekruid, vlees verrukkelijk. Als we in de buurt zijn gaan we zeker nog een keer terug. ”

Van dijk

“Op Koningsdag besteld bij sher e bangla. Wij bestellen hier vaker. Wij hadden nu de curry polar met rundvlees met als bijgerecht spinazi met paprika. Niet duur voor deze kwaliteit. Echt heel lekker!!! Keurige en snelle bezorging (bezorger houdt zich aan 1.5 meter afstand). (Wij hebben niet meer via thuisbezorgd besteld maar gebeld met de zaak zelf anders moet eigenaar in corona tijd ook nog hoge percentage afstaan aan thuisbezorgd en ik gun het deze aardige eigenaar om door deze tijd heen te komen!!)”

Eric N.

“Zeer goed adres voor Indiaas eten. Vlotte service, gezellig interieur op eerste verdieping. Ruime keuze, ook zeer geschikt voor kinderen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker een adres om vaker naar terug te keren. Haren boft met dit adres! ”

Greetje

“hebben laten bezorgen. Snel en keurige bezorger! Heerlijke kip met rijst en gebakken groente voor mooie prijs. Aanrader!”